Strona wykorzystuje pliki cookies, jeśli wyrażasz zgodę na używanie cookies, zostaną one zapisane w pamięci twojej przeglądarki. W przypadku nie wyrażenia zgody nie jesteśmy w stanie zagwarantować pełnej funkcjonalności strony!

JADŁOSPIS OD DNIA 20.11.2017 DO 24.11.2017 r.

20.11.2017 - poniedziałek
ZUPA OGÓRKOWA Z RYŻEM I ZIELONĄ PIETRUSZKĄ
PIEROGI Z MIĘSEM, MASŁEM I CEBULĄ
HERBATA Z CYTRYNĄ MARCHEW-ORZECHY

21.11.2017 - wtorek
ZUPA RYŻOWA NA ROSOLE Z ZIELONĄ PIETRUSZKĄ
ZIEMNIAKI, PIECZEŃ WIEPRZOWA W SOSIE WŁASNYM W JARZYNACH Z PRZYPRAWAMI
KOMPOT
 
22.11.2017 - środa
ZUPA FASOLOWA Z ZIEMNIAKAMI, DUSZONĄ KIEŁBASĄ I ZIELONĄ PIETRUSZKĄ
MAKARON Z JABŁKAMI, MASŁEM I CYNAMONEM
KOMPOT
 
23.11.2017 - czwartek
ZUPA KMINKOWA Z MAKARONEM I ZIELONĄ PIETRUSZKĄ
ZIEMNIAKI, KOTLET Z PIERSI KURCZAKA, MIZERIA ZE ŚMIETANĄ
HERBATA Z CYTRYNĄ
 
24.11.2017 - piątek
ZUPA POMIDOROWA Z RYŻEM I ZIELONĄ PIETRUSZKĄ
ZIEMNIAKI, RYBA MORSZCZUK W CIEŚCIE NALEŚNIKOWYM, SURÓWKA Z CZERWONEJ KAPUSTY
HERBATA Z CYTRYNĄ